You are here

De Vulcanus is geliefd bij zowel barbecuefans als professionele koks. Dankzij het slimme ontwerp, de verschillende groottes, de flinke capaciteit en het voortdurend uitbreidende assortiment van accessoires kan iedereen genieten van de unieke ervaring van barbecueën op open vuur.

Samenwerkingsvormen

Thuis

Een tuin komt pas echt tot leven als u er met uw dierbaren samen van kunt genieten. En dat is waar de Vulcanus in uitblinkt. Vuur en eten brengen mensen al eeuwenlang samen en gecombineerd leveren ze het perfecte recept voor een onvergetelijk etentje, feestje of een gezellige avond met vrienden – de keuze is helemaal aan u.

Hotels en restaurants

Als u een stap extra wilt zetten om uw gasten iets unieks te bieden, dan hoeft u niet langer te zoeken. Bij de Vulcanus draait het niet alleen om lekker eten, maar ook om de ervaring van open vuur. Beproefd, getest en bewezen: onze barbecues zijn simpelweg magneten die mensen aantrekken.

Architecten

Bent u bezig met het ontwerp van een tuin, een stadspark of een camping? Vulcanus barbecues gaan een leven lang mee en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Dat maakt ze tot de perfecte keuze voor een opvallend stukje functionele architectuur.

Catering

Klein of groot, een verjaardagsfeestje of een bruiloft, de Vulcanus is overal klaar voor. Goede koks hebben die heerlijk eten bereiden is fantastisch, maar als iedereen ze bezig kan zien en er open vuur is, begint het feest pas echt. Onze Vulcanus Pro910 serie is de ideale keuze voor cateringbedrijven die de best mogelijke service willen bieden.

Brouwerijen

We kunnen er niet onderuit: we zijn gek op goed bier. En de Vulcanus en het vloeibare goud zijn een fantastische combinatie. Met onze barbecue wordt uw proeverij of marketingevenement een groot succes.