You are here

Voor professionals stellen wij graag een offerte op maat op. Wij zijn flexibel en bieden bij de verkoop en verhuur van de Vulcanus unieke voorwaarden voor uw bedrijf.

Samenwerkingsvormen

Hotels en restaurants

Vulcanus biedt complete service – van voordelige prijzen tot samenwerking bij het opnemen van reclamemateriaal met uw topkok.

Foodfestivals, markten en kookwedstrijden

Organiseert u een evenement? Wilt u kunnen beschikken over meerdere professionele barbecues zonder dat u ze hoeft te kopen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om Vulcanus barbecues te huren.

Architecten

Werkt u aan het ontwerp van een tuin of stadspark? Of van een camping? Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag langdurige samenwerking aan.

Designwinkels en speciaalzaken

Bent u eigenaar van een designwinkel of een zaak met barbecues en horeca-apparatuur? Bent u een bedrijf dat uitrusting voor horecazaken levert? Schrijf ons dan. Wij bieden dealers geweldige voorwaarden en ondersteuning.

Brouwerijen

Bent u op zoek naar apparatuur voor uw marketingactiviteiten en verkoopondersteuning? Dan hebben wij verschillende interessante aanbiedingen voor u. Aanpassing van het design van de barbecue en het inbranden van uw logo vormen slechts het begin van de samenwerking...